IP Telefonie icoon

Uw Zakelijke Partner in IP-Telefonie

Einde ISDN

Loading..

Zelfstandig ondernemer

Hosted IP Telefonie voor het MKB

Uw telefooncentrale in de cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf; alle denkbare mogelijkheden voor een vast tarief per maand.

Bekijk de mogelijkheden
ISDN naar VOIP

ISDN naar VoIP

Het einde van ISDN nadert. Op korte termijn zullen nog zo weinig bedrijven van ISDN gebruik maken dat het voor KPN niet meer rendabel is om ISDN lijnen te faciliteren. We staan nu op het punt dat ongeveer 50% van alle zakelijke klanten reeds zijn overgestapt van ISDN naar VoIP. VoIP is immers de telefonie van de toekomst. De andere 50% van de bedrijven moet dat gaan doen voordat KPN per 1 september 2019 de ISDN lijnen niet meer faciliteert.

Alles over overstappen

Een op maat samengesteld pakket

Door de uitgebreide mogelijkheden kan de telefooncentrale geheel naar wens en op maat samengesteld worden. Aventel inventariseert uw wensen en biedt de oplossing die het beste past bij uw bedrijf. En door het hosted model, sluit de oplossing altijd aan op de actuele behoefte; het uitbreiden en inkrimpen van gebruikers en functies gebeurt on-demand.

Telecom Verhuizen

Bij een zakelijke verhuizing komen veel dingen kijken. Zo is een succesvolle verhuizing van uw telecom essentieel voor uw bedrijf. Om dit migratietraject zorgeloos te laten verlopen hebben wij een whitepaper ontwikkeld met alle informatie voor u. Na het lezen van het whitepaper kunt u met een gerust gevoel op zoek naar een nieuw pand en op het juiste moment de gewenste stappen zetten voor uw telecom en internet.

Download het Whitepaper

Quick Telecomscan

Met de Aventel Telecomscan krijgt u inzicht in uw huidige situatie en ontvangt u een helder advies. Nadat wij de scan voor u hebben uitgevoerd, bent u in staat om op basis van de aangeleverde informatie een goede beslissing te nemen of u wel of niet moet overstappen naar een nieuwe telefonie-oplossing. U krijgt ook een helder kostenvergelijk tussen de huidige en geadviseerde situatie.

Doe de gratis telecomscan

Maak vrijblijvend een afspraak

Wilt u direct een afspraak maken? Vul dan a.u.b. uw gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op. U kunt ons ook tijdens kantooruren direct bellen via 088-8812345. Hartelijk dank voor uw interesse.

Bel mij terug