Case Poort80 – Geen telefoon meer op het bureau

images

Poort80 is een full service internet bureau, en houdt zich bezig met het ontwerpen, bouwen en beheren van web-applicaties. Sprekende namen als BEN, DAS, Van Lanschot, en Pathé zijn reeds tevreden klanten van Poort80.

Clean Desk Policy
Toen Poort80 twee jaar geleden een ´Clean Desk Policy´ op kantoor invoerde, wilde zij ook heel graag de telefoon van het bureau af hebben. Er waren 25 medewerkers met een vast telefoontoestel, die ze wilde vervangen door een softphone applicatie. Hiermee bellen de medewerkers met een headset via een applicatie op hun computer.

 I AM Softphone
Aventel heeft Poort80 toen geadviseerd om over te stappen op de softphone applicatie ´I AM´. Alle vaste telefoontoestellen zijn van het bureau gehaald en iedereen belt nu via hun computer, tablet of smartphone.

Helemaal tevreden
Edzo Bakker, directeur van Poort80, is zeer tevreden over I AM: ‘We hebben nu de mogelijkheid om op elk device op elke plek te kunnen werken alsof we op kantoor zijn’.

Over I AM

Met I AM kunt u via één interface chatten, bellen, vergaderen en samenwerken op vanaf elk apparaat. Daarnaast ziet u ook de beschikbaarheid van uw collega’s. I AM is beschikbaar voor dekstop computers (Windows en MAC), tablet en mobiel (iOS en Android).

Bring Your Own Device (BYOD)
I AM is ook de oplossing voor de ondernemer die wil besparen op hardwarekosten en het gebruik van privé-apparaten stimuleert. Installeer ‘I AM’ moeiteloos op elk type iOS, OSX, Windows of Android apparaat. Zakelijk en privé.

Maak vrijblijvend een afspraak

Wilt u direct een afspraak maken? Vul dan a.u.b. uw gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op. U kunt ons ook tijdens kantooruren direct bellen via 088-8812345. Hartelijk dank voor uw interesse.

Bel mij terug