Ontdek de kracht achter Aventel IP-Telefonie, Mobiel en Internet

Ontdek de kracht achter Aventel

Wie zijn wij

Aventel is een bedrijf gespecialiseerd in IT-infrastructuur, Telecom- en cloudoplossingen voor het MKB in Nederland. Wij bieden een complete werkplek met focus op eenvoud, flexibiliteit en een uitstekende service. Dit doen we vanuit onze bedrijfslocatie in Haarlem met een team van enthousiaste medewerkers en ervaren technici. Onze medewerkers hebben gezamenlijk ca 80 jaar ervaring in zakelijke telecom. Aventel beheert op dit moment circa 5000 hosted telefonie werkplekken en 1000 dataverbindingen.

Waar komen wij vandaan

Aventel is in 2009 opgericht onder het moederbedrijf Flexi Phone BV. Flexi Phone BV was met name actief in traditionele telecom zoals ISDN-telefooncentrales, carkits en mobiele telefonie. Aventel heeft zich vanaf de start als doel gesteld om zich te specialiseren in “nieuwe telecom” zoals Hosted VoIP telefonie, glasvezelverbindingen en clouddiensten. Per 1 januari 2014 heeft Aventel BV Flexi Phone BV overgenomen en zijn de 2 bedrijven samengevoegd.

Onze missie

Het midden- en kleinbedrijf in Nederland beter laten presteren door één op maat gemaakte oplossing met een uniek serviceconcept.

Onze werkwijze

Ons dagelijks doen en laten staat in het teken van het realiseren van onze missie. Dit doen we door een goede inventarisatie bij de klant uit te voeren, de juiste merken en leveranciers die zich bewezen hebben te kiezen, en het continue optimaliseren van de oplossingen bij onze klanten zodat deze altijd aansluit op de actuele behoefte. Een persoonlijke aanpak staat hierbij voorop. Waar nodig werken we samen met ICT-partners zodat alle onderdelen van de maatwerkoplossing van een maximaal kwaliteitsniveau zijn.

Ontmoet het Aventel team

 • Eig.

  Steven Schrier
  Telecom specialist

  Lees meer over Steven

 • Eig.

  Martien den Hollander
  Telecom Specialist

  Lees meer over Martien

 • Marco van Riessen
  Telecom Engineer

   

 • Mauro Massaro
  Telecom Engineer

   

 • Esther Liefting
  Mobiele telefonie specialist

   

 • Silvia Kroon
  Mobiele telefonie specialist

   

 • Peter Lutke
  Technische Ondersteuning

   

 • Sebastiaan Bouman
  Telecom Specialist

  Lees meer over Sebastiaan

Kom jij ons team versterken?

De drijvende kracht achter Aventel is ons hechte team van professionals. Samen zorgen wij er voor dat onze klanten de beschikking krijgen over de best denkbare telecom oplossingen. Aventel is gevestigd in Haarlem. De sfeer op ons kantoor is informeel, maar wel professioneel. Hiernaast vind je de openstaande vacatures, staat er geen vacature voor je tussen? Stuur dan een e-mail naar info@aventel.nl

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen vacatures.