IP Telefonie icoon

Blijf altijd op de hoogte Aventel Nieuws

Bellen met Microsoft Teams

Steeds meer MKB organisaties gebruiken Microsoft Teams als de standaard samenwerkingstool. Met Aventel Teams Trunk krijgt elke medewerker een vast telefoonnummer toegewezen. Hierdoor zijn medewerkers in Teams bereikbaar op hun vaste telefoonnummer en kan er naar iedereen gebeld worden vanuit Teams. Bekijk alle details.

Lees Verder

De ongekende mogelijkheden van je telefooncentrale

Als mensen bij ons aankloppen voor een telefonieoplossing, vragen ze vaak: ‘Wat is er allemaal mogelijk?’ Wij draaien het graag om en antwoorden met: ‘Alles is mogelijk. Vertel ons wat je wensen zijn en wij regelen het.’ Peter Lutke, onze collega die verantwoordelijk is voor de Technische Ondersteuning, vertelt hoe dat precies zit. Alles is…

Lees Verder

Van koelkast aan je oor naar simkaart in je auto

Martien den Hollander, mede-eigenaar van Aventel, is al sinds 1996 actief in de mobiele telefonie. In die 23 jaar is de markt enorm veranderd. Niet alleen zijn de toestellen van ‘formaat koelkast’ – waarmee je alleen kon bellen en sms’en – veranderd in handzame alleskunners. Ook is de mobiele telefonie veel doorzichtiger en overzichtelijker geworden….

Lees Verder

Nieuwsbrief

Wilt u het laatste nieuws en de acties ontvangen? Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief.