Uw Zakelijke Partner in Mobiel

Uw Zakelijke Partner in Mobiel

Zelfstandig ondernemer

Aventel Mobiel

Met Aventel Mobiel op het KPN netwerk heeft u altijd een passend abonnement voor elke type gebruiker.

Bekijk de mogelijkheden
Zelfstandig ondernemer

Providers

Aventel is onafhankelijk leverancier van alle type abonnementen van KPN, Vodafone, Telfort, T-Mobile en YES Telecom.

Bekijk de mogelijkheden
Zelfstandig ondernemer

Mobiele Telefoons

De nieuwste smartphones altijd op voorraad en tegen scherpe tarieven. Inclusief advies, uitgebreide service en beheer voor uw organisatie.

Bekijk de mogelijkheden
Zelfstandig ondernemer

Mobiel Beheer

Wilt u ook minder tijd besteden aan het organiseren en beheren van mobiele contracten en hardware? Aventel neemt u dit graag uit handen.

Bekijk de mogelijkheden

Onafhankelijk advies

Aventel mag zich de grootste onafhankelijke telecom-aanbieder in o.a. Zuid Kennemerland noemen. Aventel heeft die positie in de regio immers op eigen kracht veroverd. Wat die kracht is? Een gedegen en onafhankelijk advies, gecombineerd met hoogwaardige technische kennis én kennis van de branches waarin we werkzaam zijn.

Meer informatie

Waarom Aventel Mobiel

Aventel combineert vast en mobiel én spraak en data. Bovendien beseffen wij als geen ander hoe cruciaal telecom is voor uw bedrijfsvoering. Dat besef vertaalt zich in een consequente keuze voor technologie die zich bewezen heeft en voor aanbieders van naam. Daarom Aventel! We vertellen u er graag meer over.

Contact opnemen

Maak vrijblijvend een afspraak

Wilt u direct een afspraak maken? Vul dan a.u.b. uw gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op. U kunt ons ook tijdens kantooruren direct bellen via 088-8812345. Hartelijk dank voor uw interesse.

Bel mij terug