Waarom kiezen voor Aventel Hosted VoIP Telefonie?

U heeft meerdere offertes opgevraagd om een vergelijking uit te voeren en de beste leverancier te kiezen. U vergelijkt zaken zoals kosten, inhoud en kwaliteit en u wilt kunnen bepalen welke partij het beste past bij uw organisatie.

Met Aventel Hosted VoIP Telefonie bent u verzekerd van een complete oplossing met onderstaande kenmerken. Zijn al deze kenmerken ook inbegrepen bij de concurrerende aanbieders? Wij adviseren u naast de kosten ook deze kenmerken te vergelijken zodat u de juiste keuze maakt!

Kennis en ervaring

Aventel bestaat uit een team van ervaren technici die al lange tijd samenwerken. Bij elkaar opgeteld hebben wij 80 jaar ervaring in de zakelijke telecom. U bent dus verzekerd van een oplossing die geleverd en ondersteund wordt door ervaren specialisten.

Onbeperkt service

Onze diensten zijn altijd inclusief onbeperkt gebruik van onze helpdesk. Wij helpen u on demand met vragen, storingen en wijzigingen.

Gratis updates

Alle hardware, telefoontoestellen en de Hosted telefooncentrale worden kosteloos geüpdatet zodra er nieuwe versies beschikbaar komen. Uw oplossing veroudert dus nooit en u beschikt altijd over de nieuwste functies.

Lage belkosten

Maakt u gebruik van variabele belkosten? Dan belt u tegen een zeer concurrerend tarief. Vergelijk dus zeker de beltarieven met aanbieders die lagere abonnementskosten rekenen.

Proactief accountmanagement

Wij blijven u begeleiden na de aanschaf. Uw accountmanager controleert proactief jaarlijks of de oplossing nog aansluit op uw actuele behoefte. Uw organisatie verandert en de beschikbaarheid van diensten verandert continue. Zijn er betere diensten leverbaar tegen lagere kosten? Zijn er onderdelen overbodig? Wij passen het in overleg met u aan. Zo bent u voor de lange termijn verzekerd van een oplossing op maat en heeft u geen onnodige kosten!

Veiligheid

VoIP telefonie betekent per definitie een risico op hacken en misbruik. Jaarlijks worden een groot aantal VoIP accounts gehackt in Nederland. Uw telefooncentrale is vanaf oplevering maximaal beveiligd. In combinatie met onze VPN dienst is een toestel hack nagenoeg uitgesloten. Risico bestemmingen worden standaard geblokkeerd en wijkt uw belgedrag af van de standaard dan ontvangt u automatisch een waarschuwing of indien nodig een blokkade.

Uitgebreide monitoring

Het monitoren van de verbinding van uw Aventel Hosted Telefonie oplossing is inbegrepen. Wij monitoren 24/7 de beschikbaarheid, de kwaliteit en de belasting van uw verbinding. Onze helpdesk heeft dus altijd inzage in de actuele en historische status van uw verbinding. Hiermee zijn wij in staat problemen te voorkomen of snel te verhelpen. Een belangrijk onderdeel om uw bereikbaarheid te optimaliseren en een tevreden klant te onderhouden!

Mocht u vragen hebben over een van deze kenmerken, neem dan met ons contact op!

Maak vrijblijvend een afspraak

Wilt u direct een afspraak maken? Vul dan a.u.b. uw gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op. U kunt ons ook tijdens kantooruren direct bellen via 088-8812345. Hartelijk dank voor uw interesse.

Bel mij terug