Hosted Telefonie voor het MKB

Aventel levert Hosted ­Telefonie vanaf het betrouwbare Broadsoft platform. Alle denkbare functionaliteiten naar behoefte direct beschikbaar vanuit de cloud. Aventel biedt een passende oplossing voor elk bedrijf. Bekijk hieronder de mogelijkheden van Hosted ­Telefonie.

Functionaliteiten die passen bij uw organisatie

Door de uitgebreide configuratie mogelijkheden en add-­ons kan de telefooncentrale geheel naar wens samengesteld en ingericht worden. Of het nu gaat om een keuze menu of persoonlijke voicemail per medewerker; Aventel biedt de oplossing die bij past bij uw organisatie.


IP-Telefonie apparatuur

Niet alleen de oplossing in de cloud maar ook telefoontoestellen, (draadloze) headsets en overige telefonie hardware levert Aventel volledig geconfigureerd zodat het direct klaar is voor gebruik. Voor een overzicht van onze VOIP-­apparatuur verwijzen wij u graag naar onze product pagina.

Bekijk alle apparatuur

Elke klant is uniek

Elke organisatie heeft zijn eigen werkwijze en de telefonie oplossingen moet daarin passen. Daarom is bij Aventel iedere klant uniek en is bestelling maatwerk. Om meer inzicht te krijgen in de wensen maken wij graag bij u een afspraak om uw specifieke situatie te bekijken en een voorstel te doen wat past binnen de organisatie. Vaak zien wij ook samen met de klant verbeteringen aan te brengen in uw organisatie met oplossingen die processen en de bereikbaarheid verbeteren. Wilt u mee informatie of een demonstratie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Maak vrijblijvend een afspraak

Wilt u direct een afspraak maken? Vul dan a.u.b. uw gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op. U kunt ons ook tijdens kantooruren direct bellen via 088-8812345. Hartelijk dank voor uw interesse.

Bel mij terug