I AM Totaalcommunicatie

I AM is beschikbaarheid, chat, desktop delen, bellen en video. Op PC, Mac, tablet en smartphone, binnen één oplossing en via één interface.

I AM werkt met uw bestaande vaste en mobiele nummers en is geïntegreerd in de telefooncentrale. I AM is een communicatieplatform, dat beschikbaar is waar u ook bent en hoe ú dat wilt. Met I AM ziet u vanuit één interface de beschikbaarheid van uw collega’s en kunt u chatten, bellen en videobellen op élk apparaat. Of deel uw desktop met collega’s en wissel eenvoudig bestanden uit.

Aventel introduceert per 12 juli 2016 de HIP Add-in voor Skype for Business. Integreer Skype for Business met het HIP platform en profiteer van de voordelen van een telefooncentrale in de Cloud!

skype-nb

Mogelijkheden Skype HIP Add-in

De HIP Add-in koppelt Skype gebruikers aan de HIP Telefooncentrale. Dit maakt de Skype for Business client geschikt voor de uitgebreide telefoniefuncties van HIP, waarbij de gebruiker kan kiezen tussen pay-per-use en onbeperkt bellen.

De mogelijkheden:

  • Intern en extern bellen via de HIP Telefooncentrale in de Skype for Business client. Het is mogelijk om zowel naar zowel Skype (for Business) als reguliere telefoongebruikers te bellen.
  • Additionele telefooncentrale functies dankzij HIP, zoals doorverbinden, groepsgesprekken, gesprekken blokkeren en optionele groepsdiensten.
  • Beschikbaarheidsstatus delen met andere Skype (for Business) gebruikers.

Wat heeft u nodig?

Bij ieder Skype for Business gesprek wordt een HIP gespreksvenster geopend. De gebruiker spreekt, met of zonder video, via het HIP platform met een vaste of mobiele telefoon. U heeft onderstaande licenties nodig om de functies van de HIP centrale te kunnen gebruiken vanuit uw Skype for Business client:

  • HIP Premium User
  • Skype for Business HIP Add-in per user

HIP Add-in voor Skype for Business is te integreren vanaf Skype for Business Base P1 en uitsluitend beschikbaar voor Windows PC.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op via 088-8812345 of sales@aventel.nl

Maak vrijblijvend een afspraak

Wilt u direct een afspraak maken? Vul dan a.u.b. uw gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op. U kunt ons ook tijdens kantooruren direct bellen via 088-8812345. Hartelijk dank voor uw interesse.

Bel mij terug