Aventel verbindt met uw CRM

Naast de desktop integratie is er een koppeling met uw CRM mogelijk. Bij een inkomend gesprek worden de juiste relatiegegevens direct getoond waardoor u niet meer hoeft te zoeken. De gesprekshistorie wordt gelogd onder de relatie in uw CRM. U maakt gebruik van de beliconen in uw CRM waardoor u kunt klikken en bellen. Met CRM integratie bespaart u tijd en behoord verkeerd invoeren van telefoonnummers tot het verleden.

Welk CRM kan gekoppeld worden?

Ieder willekeurig CRM systeem dat kan communiceren met externe systemen kan voorzien worden van een directe CRM koppeling. Hieronder enkele voorbeelden van CRM systemen waarmee wij in het verleden met succes een koppeling hebben mogen maken:

crm-1crm-3crm-4crm-5crm-6crm-7crm-8crm-9crm-10crm-11crm-12crm-13crm-14crm-15

Uw CRM niet gevonden of vragen? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Maak vrijblijvend een afspraak

Wilt u direct een afspraak maken? Vul dan a.u.b. uw gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op. U kunt ons ook tijdens kantooruren direct bellen via 088-8812345. Hartelijk dank voor uw interesse.

Bel mij terug