Internet icoon

Uw Zakelijke Partner in Internet

Zelfstandig ondernemer

Glasvezel

Aventel Zakelijk Glasvezel: Dé snelle en betrouwbare verbinding. Doe de postcodecheck en ontdek alle mogelijkheden op uw locatie.

Bekijk de mogelijkheden
Zelfstandig ondernemer

XDSL

Aventel levert verschillende vormen van DSL, zoals ADSL en VDSL of BVDSL. Doe de postcodecheck en ontdek alle mogelijkheden op uw locatie.

Bekijk de mogelijkheden

Doe de postcode check

Via onderstaande postcodecheck krijgt u inzicht in de beschikbare internetverbindingen op uw locatie.

Onbeperkte mogelijkheden

Gelukkig kunt u wel degelijk beschikken over onbeperkte bandbreedte namelijk met glasvezel. Glasvezel is snel. Standaard zijn snelheden mogelijk van 10, 20, 50, 100 en 200 Mbit/s. Nog sneller? Ook dat kan, op aanvraag. En opschalen is geen enkel probleem. Wel zo handig, als u de bandbreedte wilt laten meegroeien met uw bedrijf.

Meer informatie

Draadloos werken?

Altijd een stabiel WiFi signaal met de managed WiFi-oplossingen van Aventel. Wij verzorgen de hardware, de installatie en het beheer van de apparatuur op afstand. Hierdoor heeft u de zekerheid van een stabiel draadloos netwerk voor zowel uw medewerkers als uw gasten. Plus onze helpdesk staat altijd voor u klaar als u ondersteuning nodig heeft.

WIFI

Maak vrijblijvend een afspraak

Wilt u direct een afspraak maken? Vul dan a.u.b. uw gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op. U kunt ons ook tijdens kantooruren direct bellen via 088-8812345. Hartelijk dank voor uw interesse.

Bel mij terug